nassıl yani? biz neyiz burada???![]()
nassıl yani? biz neyiz burada???![]()
NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN
VİRGÜL GİBİ EĞİLME...
Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen asla birbirlerini görmezler. Arkadaşlık bunun gibi olmalı. Arkadaşsız hayat cehennem gibidir.Senin en iyi arkadaşın kim?
farkettimki kalabalığın içinde yalnız kaldım :(
Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen asla birbirlerini görmezler. Arkadaşlık bunun gibi olmalı. Arkadaşsız hayat cehennem gibidir.Senin en iyi arkadaşın kim?
Farkettim ki uzun zamandir ugramamisim foruma :(
Bu memleket tarihte Türktü, halde Türktür ve Ebediyen Türk kalacaktır...
Metehan
hey maşallah nekadar dikkat li forum üyelerimiz var kurşun döktürcem vallahiç bişi de gözden kaçmıyor herşeyi farkediyorlar
ahan da bende forum üyelerimizin dikkatli oldugunu farkettim![]()
Farkettimki 2 sakinleştirici ve gözlerimi bağlayarak klastrafobime ragmen Mr çektirebiliyorum![]()
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur.Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
farkettim ki en büyük karikatür arşivi bu sitede olacak![]()
Alev alev yanarken, mumlar gibi erirken, kül olupta savrulurken duydun mu feryadımı ?
Duman olupta kapkara, uçup giderken sessiz, alevsiz duman olmaz anladın değil mi ?
farkettim ki ben bugün doğmuşum![]()
Şiddetle başlayan hazlar, şiddetle son bulurlar,
ölümleri olur zaferleri, öpüşürken yok olan ateşle barut gibi...
( Romeo & Juliet )
Farkettim ki güzel bir gün geçirdim
farkettim ki kimse beni farketmiyo ...
Farkettimki ben uzun zamandir online olmamisim
Bu memleket tarihte Türktü, halde Türktür ve Ebediyen Türk kalacaktır...
Metehan
Bookmarks