Sevgili arkadaþým doðum gününü en içten dileklerimde kutlar, saðlýk sýhhat dolu uzun ömürler dilerim. Ailenle, sevdiklerinle birlikte.
23 Aralýkta site bakýmda idi. O yüzden bugüne kaldý
ÝÞte pastan
![]()
Sevgili arkadaþým doðum gününü en içten dileklerimde kutlar, saðlýk sýhhat dolu uzun ömürler dilerim. Ailenle, sevdiklerinle birlikte.
23 Aralýkta site bakýmda idi. O yüzden bugüne kaldý
ÝÞte pastan
![]()
Alev alev yanarken, mumlar gibi erirken, kül olupta savrulurken duydun mu feryadýmý ?
Duman olupta kapkara, uçup giderken sessiz, alevsiz duman olmaz anladýn deðil mi ?
Hehe geçmiþ ama olsun doðum günün kutlu olsun sinan
çok teþekkür ederimþimdi mutluyum iþte :P
Gözler arasýndaki iliþkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kýrparlar, birlikte aðlarlar, her þeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna raðmen asla birbirlerini görmezler. Arkadaþlýk bunun gibi olmalý. Arkadaþsýz hayat cehennem gibidir.Senin en iyi arkadaþýn kim?
ben hala çeviri yapýyorumbeni idare edin
zaten kimse girmiyo siteye
![]()
Alev alev yanarken, mumlar gibi erirken, kül olupta savrulurken duydun mu feryadýmý ?
Duman olupta kapkara, uçup giderken sessiz, alevsiz duman olmaz anladýn deðil mi ?
iyi ki doðdun, iyi ki varsýn, iyi ki bizimlesin
doðum günün tekrardan kutlu olsun...
NOKTA KADAR MENFAAT ÝÇÝN
VÝRGÜL GÝBÝ EÐÝLME...
iyi ki doðdun sinannkusura bakma unuttuk seni :(
Þiddetle baþlayan hazlar, þiddetle son bulurlar,
ölümleri olur zaferleri, öpüþürken yok olan ateþle barut gibi...
( Romeo & Juliet )
Doðum günün kutlu olsun nice güzel senelere (=
týrnaklarýmýn arasýna dünya birikti
kimseye koyduðum ad da yok
ve bu gece
ilçeyken il oluveriyor yalnýzlýðým...
örneðin biraz da trajediden bahsedelim
ameliyatla þair oldum ben, ameliyatla yalnýz kaldým
diz çöktü çocukluðum cerrahýn önünde:
kurtarýn lütfen onu, ben onsuz ne yaparým? !
hepinize teþekkür ederim geçte olsa
Gözler arasýndaki iliþkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kýrparlar, birlikte aðlarlar, her þeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna raðmen asla birbirlerini görmezler. Arkadaþlýk bunun gibi olmalý. Arkadaþsýz hayat cehennem gibidir.Senin en iyi arkadaþýn kim?
Bookmarks