Merhaba arkadaşlar. Murat' ın tavsiyesi ile geldim. Sanırım BJK li arkadaşlar varmış. Herkese merhaba BJK lilere de ayrıca selamlar![]()
Merhaba arkadaşlar. Murat' ın tavsiyesi ile geldim. Sanırım BJK li arkadaşlar varmış. Herkese merhaba BJK lilere de ayrıca selamlar![]()
Hoşgeldin Ethem (=
Alev alev yanarken, mumlar gibi erirken, kül olupta savrulurken duydun mu feryadımı ?
Duman olupta kapkara, uçup giderken sessiz, alevsiz duman olmaz anladın değil mi ?
Hoşgeldin ethem aramızasen beraber ihale oynadığımız ethemsin sanırım
evet kenan o ethem. şimdi beraber kpss çalışıyoruz. gerçi genelde fm yada pes ile sonlanıyor ama![]()
Alev alev yanarken, mumlar gibi erirken, kül olupta savrulurken duydun mu feryadımı ?
Duman olupta kapkara, uçup giderken sessiz, alevsiz duman olmaz anladın değil mi ?
hoşgeldin kardeşim formumuza bu arada bjk lı değilim malesef![]()
Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen asla birbirlerini görmezler. Arkadaşlık bunun gibi olmalı. Arkadaşsız hayat cehennem gibidir.Senin en iyi arkadaşın kim?
Pes yada fm den çok kpss çalışın murat
valla ne yapalım nasıl oluyor anlamıyorum.dersle başlıyoruz bi bakmışız pcde fmyle bitiyor![]()
kuzeyinoğlu teşekkür ederim.Boşver Beşiktaşlı olmak ta bizde ayrıcalık kalsın![]()
Hoşgeldin Ethem (= Domatiz sessiz sakin gibi durur ama takip edeni çoktur. (=
Makbuleeee
Hosgeldin kardes![]()
Bu memleket tarihte Türktü, halde Türktür ve Ebediyen Türk kalacaktır...
Metehan
Bookmarks